Visst knullar vi
"Hotta brudar från Djursholm, här kommer hå-hå-hå-hotta brudar från Djursholm", dånar det irriterande från radion på Vickys Livs. Jag sänder en hånfull blick mot högtalaren och Magnus Ugglas senaste infantila tilltag. Den manlige expediten bara skakar på huvudet. Han, kvinnan bakom mig i kön och jag stönar unisont. Tänk att vara fast i blöjpopstexter när man närmar sig femtio. Eller tror han verkligen att brudarna från Djursholm är sådana mesar?
Mäns syn på kvinnor stämmer ofta inte riktigt överens med verkligheten.
Det kanske är tur. Om heterosexuella män visste hur grova kvinnor är i munnen- oavsett om de kommer från Farsta eller Bromma- efter ett par glas innanför blusen skulle de baxna. Oräkneliga är alla de snoppar jag ofrivilligt fått veta måtten på. För att inte tala vem och vilka som har de mest prekära till korta kommanden i sängen. All denna information har med tiden också gett mig ganska intressanta förklaringar till varför vissa offentliga snubbar är sådana mansgrisar och lider av sjukligt självhävdelsebehov. Att storleken inte skulle spela någon roll har jag för övrigt för länge sedan avfärdat som rent bull.
Sällan, eller i sanningens namn aldrig, har jag hört män tala så detaljerat, raljerande och utelämnande om kvinnor. I sammanhanget vill jag poängtera att jag har nära kontakt med killar, både heteron och homon.

    
Fortsättning >>